onsdag, december 09, 2009

Isildur: Take my last $$


Det er lidt som at se på en togulykke. Man har ikke lyst, men man skal alligevel lige se.

Isildur erobrede hele pokerverdenens fascination, da han ud af det blå satte sig på Fullt Tilt Pokers højeste stakes og begyndte at rense af. Durrrr mistede hurtigt fem millioner dollar til det svenske fænomen og kort efter sad Isildur og multitablede mod Ivey, Antonius og Ziigmund. Det måtte gå galt.


Og det gjorde det. Faldet fra pokermagtens tinde var kort og voldsom. Efter at have været oppe med seks millioner inflationsramte dollar, 30 millioner danske kroner. befandt han sig pludselig i, hvad han selv betegner som det sygeste uheld. Han begyndte at tabe millioner. Først til Phil Ivey, der kunne skrabe et par millioner kroner til sig, derefter til Ziigmund og senest til Brian Hastings, der i nat på fem timer nappede fire millioner dollar fra svenskeren.

Her er slut-chatten:

Isildur1: ??????????
Brian Hastings: getting very tired...
Brian Hastings: i feel bad quitting tho
Brian Hastings: would be be cool w/ playing someone else?
Isildur1: just f off
Isildur1: wåfä'qqqqqqqnhjwe4nm
Isildur1: dW
Isildur1: GFE4¨ÅN,K N,KN,KN,KN,KN,KN,KN,KN,KN,KN,KN,KN,KN,K3
Isildur1: Q
Isildur1: u know how lucky u are ?
Brian Hastings: yes i know
Isildur1: i can promise this is the worst
Brian Hastings: ill give you 30 more min if you want
Isildur1: luck anyone had
Brian Hastings: but im rly tired
Isildur1: k 30 mins more
Isildur1: take my last $$
Isildur1: i dont want it
Isildur1: ::S:S

Hvad andet kan man sige. Isildur er måske det bedste eksempel i pokerhistorien på, at det er fuldstændigt lige meget, hvor god man er, hvis ikke man kan finde ud af at administrere sine penge. Hans valg af stakes var fra dag ét alt for høje. Selv da han var oppe med seks millioner dollar, havde han ikke bankroll til 1000/2000$ stakesne. Bank Roll Management siger, at man skal have mindst 20 full buy-ins. Det er fire millioner dollar. Når man så tager i betragtning, at han begyndte at spille pot-limit Omaha, et sygt variansspil, ja så var han igen underrullet.

Og nu er han så godt som broke. Eller det skriver han i hvert fald selv. Tilbage må side en ung svensk knøs med nogle alvorlige traumer. At have vundet 30 millioner kroner og så tabt hele skidtet, plus et par millioner - til dato er han 1,5 millioner dollar nede på Full Tilt, på lige så kort tid, som det tog at vinde dem. Det kan ikke være let at overkomme mentalt.

Prøv at forestille jer Isildur på arbejdsmarkedet. Uanset hvilken løn, han får tilbudt, vil en årsløn være mindre end en gennemsnitlig Omaha-pot. En dagsløn er en small blind. Han ville aldrig kunne acceptere det. Nu ved jeg ikke, om han nogen sinde får brug for et ordinært arbejde. Jeg tvivler på det, men muligheden er under alle omstændigheder udelukket.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Er Gambler/RaybanDK ligeså langt nede i kælderen, så at vi snart heller ikke hører mere fra ham ???

Er nu begyndt at læse din blog fra start af (interessant læsning) og faldt lige over en "gl." video hvor du 5-tabler $16 på pokerstars. Sjovt at se at du som modspiller på flere af bordene spiller mod "sippin_chriss" som er noget af en haj - men det vidste man ikke dengang...

Håber du bliver sulten på sngs igen - læs evt. Nick Raineys blog (fra bunden af) han kan sgu inspirere.

MrJimmy