onsdag, december 19, 2007

Vi er nogle uærlige sataner

Danske pokerspillere snyder i skat

Pokerspillere i Danmark nægter at betale skat af deres gevinster. Det viser ny undersøgelse foretaget af analyseinstituttet RaybanDK.

Undersøgelsen viser, at blot fire procent af danske pokerspillere, af over 90 anspurgte, har intentioner om at betale skat af deres poker gevinster.

- Undersøgelsen kommer ikke som den store overraskelse, udtaler RaybanDK, og understreger, at han personligt ikke betaler skat, da han spiller på en skattefri pokerside.

- Udviklingen er især bekymrende, fordi der i Danmark er et stigende antal unge mennesker, der nu fra barnsben lærer, at det er ok at snyde staten, uddyber RaybanDK, der i samme ombæring nægter at oplyse, om han selv ville betale skat, hvis det var nødvendigt.

Danmark har ca. 30.000 pokerspillere, og den nye undersøgelse er endnu en sort plet på et spil, der fornyligt fik dom på, at det er held-baseret hasard og derfor ikke lovligt i offentlige forsamlinger.

Rygte på spil
- Det hjælper jo ikke ligefrem på vores rygte, at en så stor del af danske spillere ikke ønsker at betale skat af deres gevinster. Vi har jo i forvejen problemer nok med vores ry, set i lyset af den nylige dom mod Carl Hostrup, udtaler en anonym kilde i Dansk Poker Forbund.

Også hos Center For Ludomani vækker analysen løftede øjenbryn.

- Det er jo rystende at se, hvor mange ludomaner, der ikke betaler skat. Det er et tydeligt tegn på, at poker er et drønfarligt spil, der både leder til kriminalitet og afhængighed, udtaler en højtstående anonym kilde hos Center For Ludomani.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Økonomi- og erhvervsminister Bendt Bentzen.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Jeg har skam lagt mærke til dit indlæg og må ganske hvis ikke tage for mange ord i min mund. Så komme jeg nok i klammeri med Statsministeren.

Men jeg er dybt uenig i den nyelige dom mod DPF, og retter henvendelse til Hostrup, om at genprøve sagen i højeste ret.

Jeg må indrømme at jeg ser selv poker som delvis skill game, især casg game har stor skill effekt, meget muligt at held spiller større rolle i turneringsspil, men skill er helt sikkert en kæmpe fordel i poker.
Jeg spille selv en del poker og efter eget sigende endelig en vindende spille.
De skal flåes de middelhavslande novicer :-)

God blog...
Mr. BB