onsdag, januar 23, 2008

Pokerblog - Nu med poker

Fik spillet to sessions i dag. Første session var på 15 borde og gav et overskud på 192$, hvilket er super-duper taget i betragtning, at jeg stadig roder rundt på de små borde hos PokerStars. Sidste session var på blot seks borde, men også her blev det til et overskud, omend et noget mindre et af slagsen. Dagen slutter derfor på 204$ (ROI: 60,7%) og bringer mig igen på plus for måneden.

I starten af måneden eksperimenterede jeg en del med 18-mands bordene, men da udsvingene her er tæt på enorme, endte jeg hurtigt med et minus på 150$. Derfor skiftede jeg tilbage til 9-mands bordene og spillede mig heldigvis hurtigt tilbage på den guldbelagte vej mod pokernirvana. Godt nok er overskudet kun på små 50$ (ROI: 1,2%), men tallene er i det mindste blå nu.

Fra i morgen vender jeg snuden tilbage til 18-mands bordene. Jeg er af en eller anden grund overbevist om, at det er her månedens overskud skal hentes for de sidste otte dage. Jeg 12-tabler den slags sngs, så jeg regner med at kunne nå ca. 85 af slagsen den sidste uges tid. Jeg har dog fået en del arbejde IRL, så tiden - og energien, er blevet knap til poker. Derfor regner jeg blot med at kunne nå ca. 300 sngs for måneden - Hvilket er ok. Men jeg vil gerne doble det tal næste måned, og her skulle det gerne blive på 27$ bordene.

Så jeg kigger fremad og fortsætter med at eksperimentere med min strategi på de tidlige blind levels resten af januar og tager så ordenlig fat i februar.

2 kommentarer:

GusX42 sagde ...

Hey

Du skriver at du 12 tabler.
HAr du en kæmpe skærm eller spiller du med overlaps..?

Har du egentlig fundet din optimale X tabling / profit kurve..

Tror du ikke du laver flere fejl med 12 borde end med fx 6-8 borde..
Og dermed kan du lave en stærre ROI med mindre..

Eller er det en TID / Profit kurven der bruges..

Gambler_dk sagde ...

Tid/profit kurven er den eneste, der tæller i mine øjne. Herind skal også faktureres evt. øget rakeback.

Jeg har en 21" widescreen, men jeg cascader, så det er egentlig ligegyldigt.

Mine fejl er faktisk ikke så mange med 12 borde. Men jeg mister en del af mine reads, og jeg er dybt afhængig af min PA Hud.

Tillykke med casino-resultatet i øvrigt. :-)