mandag, maj 14, 2007

Hvalfisk, T. J. Cloutier og poker

Wikipedia har efterhånden et enormt stort antal artikler. Der er faktisk så mange, at man indenfor seks-syv museklik kan komme fra et hvilket som helst emne til et andet... Det kan man nu afprøve på en hjemmeside, der i stil med "The Bacon Game" viser, hvor kort en afstand der er mellem tingene.

Siden hedder Six Degrees of Wikipedia, og er bestemt et kort besøg værd.

Fks kan man med blot seks museklik komme fra det mærkelige røde dybhavsuhyre Hvalfisken til vores alle sammens så ædle spil Hold'em Poker.

I den søgning skal vi af en eller anden grund forbi pokerstjernen T. J. Cloutier. Det tog mig noget tid at forstå hvorfor, men efter at have nærstuderet billeder af begge parter ser jeg årsagen.

Hvis du sætter et flueben i boksen under søgefelterne, får du en del sjovere resultater. Jeg fik ni hjemmesider, der adskiller "hvalfisken" med et "fuldt hus" i poker. Men så skulle vi også først forbi den animerede børnefilm Finding Nemo, og den lesbiske skuespillerinde Ellen Degeneres: Eight degrees of separation

Hvis du i øvrigt bliver helt tosset med at surfe rundt i tilfældige wikipediasider, kan denne her adresse anbefales: http://en.wikipedia.org/wiki/Special:Random.

Sætter du ovenstående link som din startside i browseren, vil du, hver gang du åbner for nettet, blive ført til en tilfældig wikipedia side. Og det er da en smart måde at lære nye ting på

Ingen kommentarer: