onsdag, maj 16, 2007

En haj til photoshop

Jeg sad og fjollede lidt rundt i Photoshop i dag. Det gør jeg engang imellem når inspirationen falder over mig. Jeg kan nemlig rigtig godt lide at sidde og lave billeder i det program. Man har så mange muligheder.

Jeg manglede et undervandstema til min baggrund på computeren. Og dem jeg havde fundet på nettet, var enten for rodede i farverne eller havde for mange elementer i billedet. Et skrivebordstema skal i mine øjne være enkelt og behageligt for øjnene. Jeg havde fundet nedenstående billede, og ville gerne have noget der lignede det her, men uden de irriterende bobler og det skulle være i 16:9 format.

Lidt færre bobler, tak!

Derfor måtte jeg lave det selv. Og det er jeg sgu sluppet godt fra, hvis min egen beskedenhed skal lægges lidt på hylden. Alt har jeg selv lavet i hånden. På nær hajerne. Dem har jeg copy-pasted ind og bearbejdet til ukendelighed. :-)

Det er stadig et "work in progress", da der mangler lateral dybde. Klik for fuld størrelse.

I de tidlige stadier, forsøgte jeg at implementere hajen, afbilledet til højre, i mit billede. Men den kom aldrig til at se helt naturtro ud, så til sidst gav jeg op. Den kom ganske tæt på, men jeg foretrækker nu alligevel billedet oven over. Men det kan da være, at der er andre, der bedre kan lide det andet, så det ligger jeg også op. Det er egentlig ganske sjovt at kigge på begge billeder og notere sig de mange små forskelle i baggrunden. Det er alligevel utroligt så mange små justeringer, der bliver plads til over et enkelt forløb. Læg især mærke til lysnedfaldet, vandoverfladen og hajen i silhouet.

Jeg prøvede sågar med en haj, der angreb, men det virkede slet ikke.

Og så var jeg i øvrigt ret tæt på at falde i fælden i dag. En hollandsk politiker har, som en provokativ handling, udlovet intet mindre end 40.000 gratis blowjobs. Og for det ikke skal være løgn, ser hun oven i købet godt ud. Der var nogle betingelser (køb eget kondom, ingen berøring med pigen, max fem minutter osv.) og så var der et tilmeldingsfelt.

Og jeg var sgu tæt på at tilmelde mig. :-)

Heldigvis opdagede jeg i tide, at det hele var et mediestunt inde fra hjemmesiden somethingawful og at de sad og morede sig kosteligt over de mange dumme og naive mennesker.

Men så var det også, at jeg tænkte: Det lyder sgu så plausibelt, at en kvinde kan udlove gratis blowjobs, at det nærmest er symptomatisk for vores egen tid. Vi bliver så proppet med sex, reklamer og frisind, at vi nærmest er villige til at tage alt for givet.

Unge piger helt ned til 14 år sælger sig selv for en Big Mac. Gymnaisepiger stripper i frikvartererne og drengene render rundt og hiver skørterne af uskyldige kvinder på gaden.

Det er sgu da egentlig helt forrykt.

Nuvel, nu er jeg ikke så stor en tante, som jeg her gør det ud for. Jeg har egentlig ikke noget imod, at vi i dag har et helt åbent sind til sex og porno. Men vi skal også være klar over, at det skaber nogle helt umenneskelige krav til de unge. For er man ikke villig til at smide tøjet for mobiltelefonen, webcam'en eller cafeteriets gæster, er man ikke en del af den "nye" generation.

Så enkelt er det.

Og så har jeg i øvrigt ikke tid til at skrive mere. Jeg skal nemlig ned i den lokale park og dyrke tør anal-sex med villige forbipasserende.

PS: Jeg formåede at tabe 33,60$ ved bordene i dag. Og det på trods af, at jeg, ud af 23 sng's, endte i pengene hele 12 gange. Men 4 andenpladser og 7 tredjepladser giver ikke mange moneter i kassen.

Ingen kommentarer: